Човганюк М. Українське реєстрове козацтво: становлення та розвиток (ХVІ – перша половина ХVІІ ст.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Човганюк, Михайло (My University, 2023)
Човганюк М. Українське реєстрове козацтво: становлення та розвиток (ХVІ – перша половина ХVІІ ст.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.