СПОНУКАЛЬНІ КОНСТРУКЦІЇ В ЛИСТАХ ЛЕСІ УКРАЇНКИ - Даскалюк, Оксана (My University, 2021)
Спонукальні конструкції у дитячому епістолярії Лесі Українки здебільшого передані через дієслова наказового способу пошанної множини і мають етикетне призначення: передати ввічливе ставлення до адресата.
Keywords: епістолярне мовлення; спонукальні конструкції; адресат