Зв'язок інверсії з гомотетією та рухами - Решетнік, Юлія (My University, 2021)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (20–21 квітня 2021 року). Факультет математики та інформатики.
Решетнік Ю. Зв'язок інверсії з гомотетією та рухами // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (20–21 квітня 2021 року). Факультет математики та інформатики.– Чернівці: Чернівецький нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2021.– С. 58-59 (наук. керівник – Мартинюк О.В.)