Застосування застарілих активів у сфері гостинності - Круль, Галина; Калінін, Матвій (Чернівці, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
В тезах розглянутий позитивний міжнародний досвід використання застарілих активів у сфері гостинності (готельному та ресторанному секторах).
Keywords: застарілі активи; концептуальні заклади сфери гостинності; перепрофілювання старих активів