ДЕЯКІ АСПЕКТИ ВИДІЛЕННЯ СЕГМЕНТІВ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ТУРИЗМУ ТА ЇХ СТАН НА ТЕРИТОРІЇ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ - Дутчак, Світлана Вікторівна; Дутчак, Микола Васильович (Київ. "Кармаліта", 1999)
Проаналізовано попередні класифікації туризму, розкривається суть сегментації туристсько-рекреаційної діяльності як одного із варіантів класифікації. Обґрунтовується поняття туристсько-рекреаційного ресурсу для кожного із семи сегментів туризму.
Keywords: сегменти туристсько-рекреаційної діяльності, туристсько-рекреаційні ресурси, мета туриста