Глобальна економіка: тестові завдання. Навчальний посібник - Shylepnytskyi, Pavlo (My University, 2021)
Навчальний посібник містить тестові завдання для поточного та підсумкового контролів знань із навчальної дисципліни «Глобальна економіка». Для студентів усіх спеціальностей другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Keywords: Глобальна економіка; Глобалізація; Глобалістика