Обчислювальна практика з програмування. Частина1: Методичні рекомендації та завдання для лабораторних робіт - Івасюк, Галина Петрівна; Караванова, Тетяна Петрівна; Перцов, Андрій Сергійович; Фратавчан, Валерій Григорович (Технодрук, 2021)
Методичні рекомендації містять завдання для лабораторних робіт з обчислювальної практики, а також теоретичні відомості необхідні для їх виконання. Для студентів першого курсу, що здобувають освіту за спеціальностями «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз», а також інших спеціальностей з подібною програмою вивчення.
Keywords: Обчислювальна практика; заголовні файли; структури даних; найпростіші геометричні примітиви; програмування мовою С