Методи оптимiзацiї: тестовi завдання - Пасічник, Галина Савеліївна (My University, 2023)
Навчальний посiбник мiстить набори тестових вавдань для самостiйного розв’язування з лiнiйного та нелiнiйного програмування, транспортної задачi, дискретного програмування, матричних iгор.
: навчальний посiбник. – Чернiвцi: Золотi литаври, 2023. – 112 c.
Keywords: Лінійне програмування, нелінійне програмування, матричні ігри