Пам'ять, як символ мудрості в історії українства - Пірен, Марія; Кармалюк, Сергій (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Автори обґрунтували сучасне бачення історичних реалій та боротьбу особистостей у дієвості українського народу, видатних особистостей за розвиток культури, освіти, науки, православну церкву України та свободу і мир між народами. Для державних службовців, освітян, духовенства, громадських активістів, політиків, журналістів, студентів, громадян. Науково-популярний посібник спрямований на проведення просвітницько-виховного впливу серед молоді та інших громадян України.
Keywords: соціальний розвиток, історичні персоналії, соціо-культурні проблеми, національна ідентичність