Жалоба І. Буковинська еміграція міжвоєнного періоду: політична та культурно-освітня діяльність: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Жалоба', Ірина (My University, 2023)
Жалоба І. Буковинська еміграція міжвоєнного періоду: політична та культурно-освітня діяльність: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.