Особливості організації екскурсійної діяльності для осіб з інвалідністю: управлінський аспект - Шеремета, Ростислав Володимирович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У роботі охарактеризовано управлінські аспекти екскурсійної діяльності для осіб з інвалідністю, виокремленно основниі організаційні та запропоновано методичн рекомендацій щодо організації екскурсійного обслуговування різних категорій осіб з інвалідністю. Особливу увагу приділено організаційно-управлінському забезпеченню екскурсійної діяльності та проаналізовано інклюзивність сучасних музейних просторів як можливість розвитку екскурсійної діяльності для осіб з інвалідністю.
Features of the organization of excursion activities for people with disabilities: management aspect
Keywords: екскурсійна діяльність, управлінські аспекти, особи з інвалідністю, екскурсійне обслуговування, музейні простори