ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ОСНОВАМИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ - Вікторовська, Юлія (My University, 2021)
Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності» для студентів всіх форм навчання спеціальностей «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» та «Телекомунікації і радіотехніка», ІФТКН ЧНУ/Уклад.: Вікторовська Ю.Ю. – Чернівці: ЧНУ. – 2021. – 139 с.
Keywords: наукові дослідження, інтелектуальна власність, нормативні документи