Сингулярна оптика: Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт - Вікторовська, Юлія; Мохунь, Ігор (ЧНУ (електронне видання), 2018)
Сингулярна оптика – галузь сучасної оптики, що стрімко розвивається і є актуальною. Дані методичні рекомендації допоможуть студентам у підготовці до лабораторних занять, в самостійній роботі з літературою та поглиблять знання з курсу «Сингулярна оптика». Поданий зміст лабораторних занять допоможе студентам оволодіти практичними навичками отримання сингулярностей в оптичних полях та дослідження їх властивостей. Навчальне видання розраховане на студентів, які навчаються за спеціальністю 152, Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка.
Keywords: сингулярна оптика, лабораторні роботи, вихорі