Використання платформи MOODLE в умовах дистанційного навчання. - Mudryi, Yaroslav (ПУЕТ, 2023)
У статті розкрито особливості використання в умовах дистанційного навчання у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича платформи Moodle.
Keywords: MOODLE; дистанційна освіта; Moodle; Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича