Особливості перекладу інструкцій медичних Інтернет-платформ - Андрейців, І.Б.; Заполовський, М.В. (СГ НТМ "Новий курс", 2024)
Розділ монографії присвячено особливостям перекладу медичних інструкцій інтернет-платформ. За допомогою описового, зіставного та контекстуального методів дослідження аналізуються загальні характеристики перекладу тексту веб-сайтів, характеризується специфіка перекладу тексту веб-сайтів, а також медичних інструкцій.
Keywords: Інтернет, сайт, локалізація, медична інструкція, переклад