Українсько-канадські стосунки: роль в них української спільноти Канади - Толмач, Ірина Борисівна (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi.
Keywords: Міжнародні відносини, українсько-канадські стосунки, діаспора