Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках англійської мови для формування іншомовної лексичної компетентності учнів початкової школи - Войт, Анастасія Ярославівна (My University, 2022)
Робота присвячена використанню інформаційно-комунікаційних технологій на уроках англійської мови для формування іншомовної лексичної компетентності учнів початкової школи. Розробка успішних програм із підтримкою інформаційно-комунікаційних технологій є ключем до основоположних, широкомасштабних освітніх реформ. У роботі запропоновано плани уроків, анкету «Визначення рівня зацікавленості учнів 4 класу у вивченні англійської мови», завдання для вхідного та вихідного контролю для перевірки рівня лексичної компетентності учнів 4 класу.
Keywords: навчання англійської мови, інформаційно-комунікаційні технології, лексична компетентність, початкова школа, НУШ