Якуб’як М. Методика проведення уроків математики при дистанційній формі навчання // Матеріали Студентської Наукової конференції Чернівецького національного університету (12-14 квітня 2022 року). Факультет математики та інформатики. - Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. - С. 105- 106. (Науковий керівник - асист. Лучко В.С.) - Якуб'як, Марія (My University, 2022)
Матеріали Студентської Наукової конференції Чернівецького національного університету (12-14 квітня 2022 року). Факультет математики та інформатики