Формування стрибкової підготовленості спортсменок 10-11 років у художній гімнастиці - Лучик, Олександра Анатоліївна (My University, 2023)
В роботі обґрунтовано теоретико-методичний зміст підготовки спортсменок 10-11 років у художній гімнастиці, розроблена методика спеціальної стрибкової підготовки у художній гімнастиці спортсменок. Оптимізація стрибкової підготовки у спортсменок дозволить засвоїти складніші елементи у майбутньому.
Keywords: художня гімнастика, формування, стрибкова підготовка.