Організація тестування проекту "Реабілітаційний центр "Особлива дитина"" - Петрусяк, Марія (My University, 2022)
У магістерській роботі розроблений тестовий фреймворк із автоматизованими тестами для сайту взаємодії між фахівцями Буковинського реабілітаційного центру «Особлива дитина» та батьками, у яких є діти з інвалідністю віком до 18 років. Проект створений для допомоги клієнтам і для зменшення інформаційного та організаційного навантаження фахівців.