ВЕБ-ДОДАТОК З РЕАЛІЗАЦІЄЮ ВЗАЄМОДІЇ КОРИСТУВАЧА ІЗ НАЛАШТОВУВАНИМ ШТУЧНИМ ІНТЕЛЕКТОМ (AI), ЗА ДОПОМОГОЮ ВБУДОВАНОГО ЧАТУ - Руснак, Микола; Rusnak, Rusnak; Чернятинський, Марк (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (Україна), 2023)
Реалізація інтерактивного середовища для налаштування та взаємодії зі штучним інтелектом, створеним на основі Open-AI технологій. Графічний інтерфейс, та взаємодія з ним, розроблені за допомогою технологій: Next 13, React, Stripe, Prisma, MySQL.
Keywords: Віртуальний помічник, нейромережа, діалог