СТРАХОВА ДІЯЛЬНІСТЬ - Гладчук, Ольга Михайлівна; Кучерівська, Софія Степанівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичні рекомендації зорієнтовані на освітню програму підготовки бакалаврів за спеціальністю «Соціальне забезпечення». Видання містить короткі конспект-схеми лекцій, теми доповідей і рефератів, запитання та завдання для самоперевірки, а також список рекомендованих літературних джерел з курсу «Страхова діяльність». Для здобувачів вищої освіти різних спеціальностей денної та заочної форм навчання.
Методичні рекомендації
Keywords: Страхування; страхова діяльність; страховий ринок; страховий тариф; страхова послуга; страхова сума; страховий платіж; страхове відшкодування; франшиза; майнове страхування; страхування відповідальності; страхування рівня життя; перестрахування