Менеджмент туризму - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2008)
У посібнику висвітлюються теоретико-методологічні та організаційно-правові засади туристичного менеджменту; розглядаються основні поняття туризму, складові елементи туристичної індустрії; аналізуються чинники функціонування та розвитку туристичних організацій, а також основні управлінські функції та проблеми туристичного менеджменту. Досліджується територіальна структура туристичного господарства. Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму.