Облікове забезпечення природоохоронної діяльності лісових господарств - Танасієва, Марина (Мелітополь, 2020)
Колективна монографія: Науково-методологічні засади обліково-аналітичного та фінансово-інвестиційного забезпечення сталого розвитку суб’єктів господарювання
Keywords: бухгалтерський облік; лісове господарство; управлінські рішення; сталий розвиток