Сервіс оптимізації сайтів для пошукових систем: бекенд та генерація контенту - Лазарєв, Володимир (My University, 2024)
Розроблено інструмент для автоматизованої генерації SEO-контенту, який сприяє покращенню видимості вебсайтів у пошукових системах завдяки створенню індексованих статей, взаємопов'язаних для підвищення популярності й релевантності контенту, основним функціоналом є автоматизація процесу створення статей: від аналізу контексту запитів і генерації пропонованих заголовків до формування структурованих нарисів, генерації статей та розміщення матеріалів на системах управління контентом (CMS). Було використано такі технології, як: мова програмування Python, фреймворк Django, OpenAI API, інструмент контейнеризації Docker, база даних RDS, асинхронна черга задач Celery
Keywords: генерація, SEO-контент, автоматизація, CMS, OpenAI API, Python, Django, Docker, RDS