ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОДІЇ УЧАСНИКІВ СТРАХУВАННЯ В ПЕРІОД ВІЙНИ - Kucherivska, Sofia; Калугарь, Андрій (Економіка та суспільство, 2022)
У дослідженні викладено основні тенденції розвитку видів страхування в Україні після початку війни. Результатом дослідження стало формулювання висновків, щодо функціонування ринку страхових послуг та особливостей взаємодії учасників ринку в період війни.
Keywords: цивільно-правове регулювання, нормативна база, страхування, збиток, війна