Електронні процеси в напівпровідниках - Мар'янчук, Павло Дмитрович; Козярський, Іван Петрович (Чернівецький національний університет, 2016)
У посібнику викладено основи будови матеріалів, види хімічного зв’язку, типи кристалічних граток, дефекти упаковки, елементи зонної теорії твердого тіла та фізики явищ, що протікають у напівпровідникових та магнітних матеріалах, їх електричні та магнітні властивості. Для студентів фізико-технічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Keywords: електронні процеси; напівпровідники