Психологічна практика - Андрєєва, Ярослава Фндорівна; Гаркавенко, Ніна Власівна; Поліщук, Оксана Миколаївна; Собкова, Світлана Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичне видання розроблено з метою забезпечення студентів, які здобувають вищу освіту другого (магістерського) рівня спеціальності «Психологія» ОПП «Соціальна психологія управління» методичними рекомендаціями щодо проходження практики як невід`ємної складової професійної підготовки у ЗВО. Видання містить програму психологічної практики (професійної переддипломної та професійної), її організаційні положення, зміст, завдання, форми та методи контролю, методичні рекомендації та завдання до кожного із видів практики. Для фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Психологія» ОПП «Соціальна психологія управління».
Методичний посібник
Keywords: психологічна практика; магістр