Вплив занять танцювальним фітнесом на фізичний стан жінок другого зрілого віку - Маковійчук, Альона Русланівна (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі здійснено дослідження впливу занять танцювальним фітнесом на фізичний стан жінок другого зрілого віку. Окреслено теоретико-методичні основи використання танцювального фітнесу та його вплив на фізичний стан жінок другого зрілого віку, розглянуто фізіологічні та психологічні особливості жінок даної вікової категорії, виокремлено доцільність їх залучення жінок до рекреаційно- оздоровчих занять. Обґрунтовано ефективність танцювальних видів фітнесу на прикладі програми ZUMBA.
Keywords: вправи, другий зрілий вік, жінки, пілатес, танці, фітнес, ZUMBA.