формування професійних компетентностей майбутніх вчителів біології в процесі вивчення дисицпліни "Інформаційно-комунікаційні методи навчання біології" - Літвіненко, Світлана Григорівна (Тернопіль, 2023)
Проанадізовано особливості формування у студентів спеціальності 014- Середня освіта (Біологія та здоров'я людини) теоретичних знань і практичних навичок з використання комп’ютерних інформаційних технологій в освітньому процесі з біології, які забезпечуються при вивченні дисципліни "Інформаційно-комунікаційні методи навчання біології"
Keywords: професійні компетентності, спеціальність 014 - Середня освіта (біологія та здоров'я людини), вчитель біології