Розроблення та керування проєктами і стартапами - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Конспект лекцій з курсу «Розроблення та керування проєктами і стартапами» дає можливість ознайомити студентів з етапами підготовки проєктів і стартапів та їх реалізації.
Keywords: проєкт, стартап