Гармонічні і субгармонічні функції та теорема Гартоґса - Zvozdetskyi, Taras (Чернівецький національний університет, 2011)
У посібнику наведено основні властивості гармонічних та субгармонічних функцій від двох дійсних змінних, а також аналітичних функцій від багатьох комплексних змінних. Крім цього, розглядається одна з фундаментальних теорем теорії аналітичних функцій багатьох комплексних змінних – теорема Гартоґса про аналітичність нарізно аналітичної функції багатьох комплексних змінних. Для студентів старших курсів та аспірантів математичних спеціальностей університету.
Keywords: гармонічні функції; субгармонічні функції; аналітичні функції багатьох комплексних змінних; Теорема Гартоґса