Кіберсоціалізація особистості на теренах цифрового світу - Чаплак, Ян; Ілюк, Михайло; Лясковська, Христина (Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2021)
У сучасній шкалі зростаючої прогресії становлення кіберпростору досить багато конструктивних перспектив щодо існування та розвитку як окремої особистості, так і суспільства в цілому, але для того, щоб кіберсоціалізація була конструктивною та екологічною, соціальним інститутам потрібно зосередити свою увагу на дослідженні принципів екологічного формування особистості на рівні культури цифрового світу, забезпеченні ресурсного компоненту та технологічного інструментарію інформаційної безпеки.
Keywords: соціалізація, особистість, кібербезпека, кіберсоціалізація, інформаційний простір