Культурологічний чинник духовної самоідентифікації нашого сучасника в умовах перманентного культурного шоку - Chikarkova, Mariya (КНУКіМ, 2022)
Розвідка присвячена проблемі духовної самідентифікації, яка в умовах постмодерного та постсекулярного суспільств нерідко визначається різними видами культурного шоку. Глобалізаційні процеси, дифузії культур і релятивність моралі сучасного соціуму нерідко визначають неможливість особистості зробити власний усвідомлений духовний вибір, отже, людина не має чіткої духовної самоідентифікації.
Keywords: духовна самоідентифікація, культурний шок