Актуальні питання приватного та публічного права - Гетьманцева, Ніна Дмитрівна; Боднарук, Микола Іванович; Процьків, Наталія Миколаївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
У монографії, з урахуванням сучасних тенденцій розвитку науки та практики, розглядаються актуальні питання, що виникають у сфері цивільного права та процесу; сімейного права; трудового права та права соціального забезпечення. Робота розрахована на викладачів, аспірантів, студентів, практичних працівників, які інтересуються теорією сфери приватного та публічного права та практикою його застосування.
Keywords: цивільне право; сімейне право; трудове право; право соціального забезпечення; правові виклики сучасності