Інтеграція країнознавства та міжкультурної комунікації у формуванні іншомовної компетенції в професійній освіті спеціалістів сфери туризму. - Бортник, Світлана Борисівна (Суми: ФОП Цьома С. П., 2024)
В роботі розглянуто питання фахової підготовки фахівців сфери туризму до іншомовного професійного спілкування. Проаналізовано важливість таких структурних компонентів, як міжкультурна комунікація та країнознавство, для майбутніх працівників туристської галузі.
The abstract deals with the issue of professional training of tourism sphere specialists in the foreign language profession-related communication. There have been analised the significance of main structural components such as cross-cultural communication and country studies for potential tourist sphere employees.
Keywords: Міжкультурна комунікація, країнознавство, лінгвокультурулогічні одиниці, іншомовна компетентність, фахівці туризму, професійна освіта.