Правове регулювання оподаткування електронної комерції у США та країнах Європи: порівняльно-правове дослідження - Солодан, Катерина Володимирівна (Право і суспільство, 2018)
В статті проаналізовано підходи США та країн Європи до правового регулювання оподаткування електронної комерції, здійснено аналіз переваг та недоліків кожного з цих підходів. Зроблено висновок про необхідність імплементації їх досвіду в Україні.
Солодан К. В. Правове регулювання оподаткування електронної комерції у США та країнах Європи: порівняльно-правове дослідження / К.В. Солодан // Право і суспільство. – 2018. – № 2 (ч. 3). – С. 133-138.
Keywords: правове регулювання оподаткування електронної комерції; досвід США в оподаткуванні електронної комерції; досвід країн Європи в оподаткуванні електронної комерції