Навчальний посібник з англійської мови для студентів математичного факультету. - Tsyntar, Natalia; Mudra, Olena (My University, 2023)
Основна мета посібника – розвиток навичок читання фахової літератури та усного спілкування по темі зі спеціальності для студентів 1-2 курсів математичного факультету та тих, хто цікавиться даною галуззю науки. Лексичний матеріал посібника розширює словниковий запас фаховими термінами. Тексти супроводжуються вправами для закріплення прочитаного матеріалу та розвитку усного мовлення. Посібник також містить англо-український словник математичних термінів для полегшення роботи з фаховими текстами.
Basic English for Mathematicians.
Keywords: професійна підготовка фахівців; English for Mathematicians; Higher education