Практикум з дисципліни «Алгоритмізація та програмування» - (:unkn) unknown (Технодрук, 2018)
У посібнику подані короткі теоретичні відомості з програмування мовою С++. Наведені практичні завдання, типові приклади виконання таких розділів навчальної дисципліни «Алгоритмізація та програмування», як реалізація лінійних розгалужених та циклічних алгоритмів, робота з одновимірними та багатовимірними масивами, вказівниками, рядковими змінними, основи модульного програмування, використання статичних і динамічних структур тощо.
Keywords: Алгоритмізація, програмування