Фінанси : методичні рекомендації до самостійної роботи - Бак, Н.А. (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
Студентам у пригоді стане опрацювання рекомендованої літератури, а також самостійне виконання таких завдань: підготовка повної ґрунтовної відповіді за переліком питань, наведених до тем навчальної дисципліни; тлумачення фінансових термінів; підготовка наукових повідомлень і аналітичних виступів; обґрунтування власного погляду щодо відповіді на запитання дискусійного характеру; виконання завдань прикладного характеру. Для студентів, які вивчають курс «Фінанси» та прагнуть поліпшити власний рівень володіння загальними та фаховими компетентностями фахівця-економіста.
Keywords: фінанси, самостійна робота, питання, глосарій, література