Генеза діалектики взаємовідносин інституцій громадянського суспільства та держави - Krainii, Pavlo; Zahul, Roman (My University, 2021)
Проблема громадянського суспільства опинилася в центрі політикоправових досліджень та дискусій. Поняття "громадянське суспільство" ємко увійшло у понятійний апарат теорії держави і права, політології, соціології, конституційного права тощо. Останнім часом на різних рівнях і з різних приводів часто вживаються терміни "громадянське суспільство" і "правова держава".
Keywords: громадянське суспільство; правова держава