Форми кличного відмінка іменників в українській мові. Словник-довідник - Артеменко, Галина; Бичкова, Тетяна; Вітрук, Надія; Даскалюк, Оксана; Дзісь, Руслана; Івасюта, Марина; Скаб, Мар’ян; Скаб, Марія; Стрілець, Інна (My University, 2023)
Словник-довідник містить форми кличного відмінка іменників української мови (загальних і власних назв), які використовують або які можуть бути використані як номінації адресата мовлення. Для школярів, студентів, учителів, редакторів, усіх, кого цікавлять проблеми сучасної української мови.
Keywords: словник, кличний відмінок