НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА З СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ - Мудрий, Ярослав Сергійович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У методичних рекомендаціях подано програму навчальної практики, розкрито мету, завдання практики, її зміст, вимоги до звітності та підсумків практики. Для студентів 2-го курсу спеціальності «Соціальна робота», викладачів вищої школи, фахівців соціальних служб, громадських і благодійних організацій.
Методичні рекомендації
Keywords: навчальна практика; програма навчальної практики; соціальна робота; соціальні служби; база практики