Облік, аналіз, аудит і оподаткування в управлінні - Михалків, Алла,Анатоліївна; Ковальчук, Тетяна Миколаївна; Никифорак, Ірина Іванівна; Кузь, Василь Іванович; Вергун, Андрій Іванович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У посібнику викладено систему тестових завдань різного ступеня складності з обов’язкових освітніх компонент циклу професійної підготовки спеціальності 071 «Облік і оподаткування» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Розроблені тестові завдання дозволять здійснити систематичний контроль за рівнем досягнень здобувачів освіти, структурою знань, ступенем їхнього відхилення від норми та за eфeктивніcтю освітнього процесу, щодо формування компетентностей здобувачів вищої освіти як під час аудиторних занять, так і самостійної роботи. Для студентів економічних спеціальностей галузі знань 07 «Управління та адміністрування», викладачів закладів вищої освіти, фахівців у сфері обліку, аналізу, аудиту й оподаткування.