Територіальне планування розвитку транспортної мережі Веренчанської територіальної громади - Ванзяк, Максим Сергійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У цій роботі було розглянуто ефективність транспортної мережі в українській транспортній інфраструктурі. У роботі проаналізовано теоретичні та юридичні основи планування транспортних мереж, розкрито передумови та чинники функціонування транспортної інфраструктури громади. Описано сучасний стан транспортної мережі, виявлено основні проблеми та перспективи її розвитку. На основі проведеного аналізу розроблено рекомендації для покращення транспортного забезпечення громади, включаючи ремонт доріг, оптимізацію автобусних маршрутів та залучення інвестицій для розвитку інфраструктури.
Territorial planning for the development of the transport network in the Verenchanka territorial community
Keywords: теоретичні основи; транспортні мережі; Веренчанська територіальна громада; передумови; чинники; сучасний стан; проблеми; перспективи; нормативно-правова база; рекомендації