Фінанси, банківська справа та страхування. Управління фінансами: мікро- і макрорівень : підручник для магістрів - Нікіфоров, Петро; Бак, Наталія; Грешко, Роман Ігорович; Харабара, Віолетта; Kucherivska, Sofiia; Третякова, Олена Василівна; Ткач, Євген (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Підручник охоплює дисципліни підготовки фахівців з фінансів, банківської справи та страхування другого (магістерського) рівня вищої освіти, а саме: «Фінансовий менеджмент», «Банківський менеджмент», «Страховий менеджмент», «Ринок фінансових послуг», «Проблеми фіскальної та монетарної політики». Для студентів, викладачів, працівників підприємств, установ і організацій різних форм власності, а також усіх бажаючих оволодіти концептуальними знаннями у сфері фінансів, банківської справи та страхування.
Keywords: управління фінансами; фінансовий менеджмент; банківський менеджмент; страховий менеджмент; ринок фінансових послуг; фіскальна політика; монетарна політика