Ігрові стратегії в мережевій поезії - Sazhyna, Alla (My University, 2022)
Органічно синтезуючи буквально всі засоби різних видів мистецтва та застосовуючи різні ігрові прийоми, мережева література утворює принципово нову художню цілісність. Так, чимало зразків різних форм мережевої поезії постають як певна гра з чітко окресленими правилами. Це стосується насамперед так званої «пиріжкової поезії». Популярність таких текстів визначається саме їх ігровою наповненістю (діалог, новизна, позитивні емоції, створення нових текстів та сенсів).
Keywords: жанр; гра; мережева література; поезія; реципієнт; текст