Впровадження ненасильницького спілкування в освітньому процесі сучасної початкової школи - Запотічна, Христина Дмитрівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
кваліфікаційній роботі оприлюднені результати теоретико методологічного аналізу проблеми ненасильницького спілкування; розкрито зміст поняття «ненасильницьке спілкування» та вікові характеристики ненасильницького спілкування молодших школярів в освітньому процесі; обґрунтувано чинники ненасильницького спілкування вчителя та учнів в освітньому процесі початкової школи; висвітлено особливості впровадження ненасильницького спілкування в освітньому процесі початкової школи; розроблено методичні рекомендації щодо організації ненасильницького спілкування молодших школярів
Keywords: конструктивна взаємодія; спілкування; ненасильницьке спілкування; освітній процес; молодші школярі