Сучасні цифрові технології в банківській сфері України - Третякова, Олена Василівна; Харабара, Віолетта; Грешко, Роман (My University, 2021)
Сьогодні банківські установи всього світу сконцентрували свої зусилля на впровадження та розвиток інноваційних проектів. Науково-технічний прогрес відкрив можливості для скорочення вартості застосування цифрових технологій, що сприяло розвитку цифрової економіки. Банки широко використовують цифрові технології в процесі обслуговування клієнтів, що дозволяє швидко і точно ідентифікувати клієнтів, скоротити час відкриття банківського рахунку, поліпшити якість електронного документообігу, оптимізувати внутрішні процеси.
Keywords: цифрова економіка; цифрові технології; банки; банківська сфера