Система маркетингових комунікацій у діяльності підприємств ресторанного бізнесу - Вардеванян, Вардан Альбертович; Vardevanyan, Vardan; Vardevanian, Vardan (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2017)
Для ресторану особливо гостро стоїть питання вибору оптимального складу системи маркетингових комунікацій, оскільки кожний заклад ресторанної галузі є свого роду унікальним. Той склад інструментів маркетингових комунікацій та спосіб їх використання, який був успішний для одного ресторану, у своїй більшості може бути згубним для іншого ресторану. Отже і вибір елементів маркетингових комунікацій потрібно робити зважено.